Rets- og voldgiftssager

Hos Nørregaard Advokatfirma har vi mange års erfaring med at føre retssager for både byretten, landsretten og voldgiftsretten, ligesom vi varetager hverv som voldgiftsdommere. Førelse af rets- og voldgiftssager er således en spidskompetence for os, og vi står derfor klar til at hjælpe din virksomhed, både som sagsøger eller sagsøgte.

Rets- og voldgiftssager kan både være tidskrævende og omkostningstunge, men hos Nørregaard Advokatfirma søger vi altid at gøre forløbet så omkostningseffektivt for din virksomhed som muligt.

Vi er lydhør gennem hele processen, og vi sikrer, at vi forstår din virksomheds behov. Undervejs involverer vi dig/jer, samt undersøger de muligheder, som kan hjælpe virksomheden til den gunstigste løsning. Derfor rådgiver vi undervejs også om muligheden for bl.a. indgåelse af forlig, mægling, økonomi osv. På den måde er du/I klædt på til at tage stilling til, hvad der er det bedste for virksomheden.

Med vores indgående kendskab i både rets- og voldgiftsbehandling, garanterer vi stor effektivitet, og det kommer din virksomhed til gode, når du vælger os som advokat. Kontakt os på tlf. 88 93 95 00, e-mail post@ngaf.dk eller i kontaktformularen til højre for at høre nærmere om repræsentation i retssager.