Spændende udviklingsprojekt i Vigersted ved Ringsted

Ved Ågerupvej i Vigersted, beliggende ca. 10 minutter fra Ringsted by, udbydes på vegne af en ejendomsudvikler et nyt og spændende område, som er lokalplansbestemt til udvikling af samlet ca. 64 byggegrunde til opførsel af parcelhuse og rækkehuse.

Området, som udbydes, udgør knapt 59.000 m2, og er beliggende i den nordlige del af byen Vigersted.

Der er tale om matriklerne 2s, 2k, 2l, 2m, 2o og 2p, Ågerup By, Vigersted, beliggende adresserne: Chr. Madsensvej 1, samt Lønager, Vigersted, 4140 Borup.

Vigersted er en hyggelig landsby beliggende kun 8-10 km nordøst for Ringsted by, og således med kun ca. 10 minutters kørsel ind til Ringsted centrum. Der er endvidere nærliggende motorvejsadgang fra Vigersted, og København kan derfor nås på ca. 45 minutters kørsel.

Vigersted rummer både skole, SFO, vuggestue og børnehave, samt sportshal med idrætsforening. Der er med andre ord tale om en landsby med et aktivt fællesskab, og et udbud af alle nødvendigheder for børnefamilier. Byens mange tilbud og den centrale placering med nem adgang til motorvejen gør området interessant for mange.

Ringsted Kommune har vedtaget lokalplan for området, som giver køber af området mulighed for udvikling af op mod ca. 38-40 parcelhusgrunde på arealet (delområde A), samt udstykning af ml. 18-24 rækkehusgrunde (delområde B). Såfremt en køber har andre ønsker/tanker, f.eks. ønske om yderligere udstykning af tæt-lav bebyggelse end fastsat i lokalplanen, opfordres til, at man går i dialog med Ringsted Kommunes planafdeling om mulighederne.

Lokalplan nr. 212, som gælder for området, kan hentes her: 

https://dokument.plandata.dk/20_1055084_APPROVED_1210232071582.pdf

For yderligere information om Vigersted by og lokalområde henvises endvidere til Vigersted helhedsplan:

http://landsbyforum-ringsted.dk/wp-content/uploads/2015/03/helhedsplan-vigersted-endelig.pdf

 

Har du spørgsmål eller ønskes yderligere information, kan du kontakte Nørregaard Advokatfirma på mail post@ngaf.dk eller tlf. 88 93 95 00