Advokatsekretær søges!

Bedste arbejdsplads haves!

Har du talent og interesse for juridisk sagsbehandling på højt niveau?

Drømmer du om at udfolde dig i moderne omgivelser med skønne og dygtige kollegaer?

Så er du med stor sandsynlighed den nye holdspiller, som vi er på udkig efter!

Hvad søger vi, og hvad kan du forvente?

Vi søger en dygtig kollega med evnen til – og ønsket om – at arbejde på et både talentfuldt og socialt stærkt hold, som brænder for at skabe gode resultater for vores klienter, og for at skabe og fastholde den bedste arbejdsplads.

Vores filosofi er, at vi får tingene til at gå op i en højere enhed, når vi kombinerer dygtige kollegaer og det bedste arbejdsmiljø. Vi arbejder derfor målrettet på at skabe de bedste rammer for vores dagligdag – det kan du derfor roligt forvente!

Vi tilbyder individuel og attraktiv lønpakke ud fra kvalifikationer i moderne rammer.

Hvad forventer vi af dig?

Vi lægger vægt på, at du har talent og interesse for juridisk sagsbehandling, og vi prioriterer dette forud for erfaring indenfor særlige sagsområder. Det vil dog være en fordel, hvis du også har erfaring indenfor et eller flere klassiske sagsområder, såsom bobehandling, fast ejendom, erhvervssager, retssager eller inkasso.

Derudover lægger vi vægt på dit engagement og lyst til at lære nyt og løse opgaver – både selvstændigt og i samarbejde med vores øvrige dygtige hold af advokater og sagsbehandlere. 

Kombinationen af talent og engageret deltagelse i at være en del af et særligt og attraktivt arbejdsmiljø er de vigtigste pejlemærker for os. De kompetencer går vi ikke på kompromis med, så det er en vigtig overvejelse inden du søger!

Din ansøgning

Hvis du er den, vi søger, og du vil være en del af den bedste arbejdsplads, så send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 24. juni 2024 på sl@ngaf.dk. Vi opfordrer dog alle interesserede til at sende ansøgning m.m. hurtigst muligt, idet vi løbende indkalder til samtaler.

Seneste indlæg

Advokatsekretær søges!

Bedste arbejdsplads haves! Har du talent og interesse for juridisk sagsbehandling på højt niveau? Drømmer du om at udfolde dig

Læs mere »

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder fra Nørregaard Advokatfirma. Send os din e-mail.