Dydvokatsekretær, juridisk sagsbehandler eller jurist søges!

Hvad er det egentlig I søger…? Det tænker du måske, når du læser vores overskrift.

Vi søger mest af alt talent, dygtighed og evnen til at arbejde på et i forvejen både talentfuldt og socialt stærkt hold. Vi brænder for at skabe gode resultater for vores klienter og for at skabe og fastholde den bedste arbejdsplads.

Vores filosofi er, at vi får tingene til at gå op i en højere enhed, hvis vi kombinerer dygtige kollegaer og godt arbejdsmiljø. Vi arbejder målrettet på at skabe de bedste rammer for vores dagligdag – det kan du roligt forvente!

Når vi lægger op til, at den rette kandidat kan have forskellige ”titler”, så hænger det sammen med, at vi oplever, at arbejdsområder, titler og virkelighed flytter sig. Det afgørende for os er, at vi har de dygtigste personer til de rette opgaver, uafhængigt af titler m.v.

Hvad forventer vi af dig?

Vi lægger vægt på dine faglige evner, engagement samt lyst til at lære nyt og løse opgaver såvel selvstændigt som i samarbejde med vores øvrige dygtige hold af advokater og sagsbehandlere.

De væsentligste kompetencer er derfor ikke forudgående kundskaber eller erfaring fra andet advokatkontor.  Men at du har talent og har lyst til at udvikle dette samt naturligt vil tage del i at fastholde et særligt og attraktivt arbejdsmiljø. De kompetencer går vi ikke på kompromis med, så det er en vigtig overvejelse inden du søger!

Som medarbejder hos os vil du få mulighed for at arbejde selvstændigt og beskæftige dig med en lang række fagområder:

  • Inkassosager
  • Selskabsret
  • Erhvervsrådgivning
  • Bobehandling
  • Civile retssager

Stillingen er med base på kontoret i Køge. Hvis du er den vi søger, og vil du være en del af den bedste arbejdsplads, så send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 17. august 2023 på post@ngaf.dk.

Om os

Nørregaard Advokatfirma er et advokatkontor beliggende i centrum af Køge og Næstved. Vores kontor har en bred ekspertise indenfor erhvervs- og privatretten. Vores team sætter en ære i at yde en resultatorienteret og værdiskabende rådgivning. Vi har stor fokus på at skabe det bedste fundament og den bedste arbejdsplads til gavn for både klienter og medarbejdere

Seneste indlæg

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder fra Nørregaard Advokatfirma. Send os din e-mail.