ADVOKATFULDMÆGTIG ELLER ADVOKAT SØGES

Bedste arbejdsplads haves!

Nørregaard Advokatfirmas ambition er at tiltrække de dygtigste medarbejdere. Det er fundamentet for vores værdiskabende rådgivning, som vi brænder for hver dag.

Vores filosofi er, at vi får tingene til at gå op i en højere enhed, hvis vi kombinerer dygtige kollegaer og det bedste arbejdsmiljø. Vi arbejder derfor målrettet på at skabe de bedste rammer for vores dagligdag – det kan du derfor roligt forvente!

Hvad søger vi?

Hos Nørregaard Advokatfirma søger vi endnu en fagligt velfunderet ildsjæl. Vi søger en 2.- eller 3. års advokatfuldmægtig eller advokat, som har en naturlig interesse og viden indenfor rets- og voldgiftssager samt de erhvervsretlige fag. Vi søger en person, der med engagement og dygtighed kan varetage bl.a. følgende opgaver:

  • Rets- og voldgiftssager
  • Generel erhvervsrådgivning
  • Sparring med kontorets øvrige jurister
  • Selvstændig sagsbehandling og direkte klientkontakt

Hvad forventer vi af dig?

Vores målsætning er ikke blot at være det foretrukne advokatfirma for vores kunder, men også for vores medarbejdere. Derfor stiller vi høje krav til os selv og til dig. For at komme i betragtning til stillingen skal du derfor uden tøven kunne genkende følgende egenskaber hos dig selv:

  • Du har talent, er fagligt dygtig og har gode juridiske kvalifikationer
  • Du er en sympatisk og social person
  • Du er en ansvarlig holdspiller og god kollega
  • Du trives i et godt miljø med højt tempo, humør og dygtige kollegaer

Vi prioriterer ovennævnte naturlige egenskaber væsentligt højere, end dine hidtidige erfaring og tillærte kompetencer, som dog fint kan tænkes at gå hånd i hånd.

Stillingen er som udgangspunkt tiltænkt at være en fuldtidsstilling, men vi tilpasser os gerne den rette kandidat. Løn- og arbejdsvilkår aftales nærmere og vil matche dine kvalifikationer.  Tiltrædelses ønskes snarest muligt. Arbejdet vil primært foregå fra vores kontor i Køge.

Hvis du har de egenskaber, som vi søger, og vil du være en del af den bedste arbejdsplads, så send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 20. oktober 2023 på post@ngaf.dk.

Om os

Nørregaard Advokatfirma er et advokatkontor beliggende i centrum af Køge og Næstved. Vores kontor har en bred ekspertise indenfor erhvervs- og privatretten og vores team sætter en ære i at yde en resultatorienteret og værdiskabende rådgivning for vores klienter. Lige så vigtigt er det, at vi har stor fokus på at skabe det bedste fundament og den bedste arbejdsplads til gavn for både klienter og medarbejdere.

Seneste indlæg

Advokatsekretær søges!

Bedste arbejdsplads haves! Har du talent og interesse for juridisk sagsbehandling på højt niveau? Drømmer du om at udfolde dig

Læs mere »

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder fra Nørregaard Advokatfirma. Send os din e-mail.