Ny lejelov vedtaget!

Med foråret er også kommet en ny samlet lejelov, som er vedtaget 1. marts 2022 med ikrafttræden 1. juli 2022.

Selvom det kan lyde som en overraskende nyhed, så er det vigtigste budskab i forbindelse med ”den nye samlede lejelov”, at der skal fokuseres på, at den nye lov samler lovgivningen (den hidtidige lejelov og den ”midlertidige” boligreguleringslov) i én lov med 213 §’er.

Der er meget få nye bestemmelser (særligt er indført en vis styrkelse af fremlejetageres retsstilling). Det væsentligste nye er, at de hidtidige bestemmelser har fået en ny og samlet placering i ”Lov om leje”. Samtidig med den nye lejelov er vedtaget ”Lov om boligforhold”, hvor de hidtidige bestemmelser af mere offentligretlig karakter er skrevet ind. Det gælder eksempelvis reglerne om bopælspligt, huslejenævn og Grundejernes Investeringsfond.

Nørregaard Advokatfirma står klar til at besvare spørgsmål i relation til den nye opdaterede lejelov ”Lov om Leje”. Du er velkommen til at kontakte os for en drøftelse på telefon 88 93 95 00 eller e-mail: post@ngaf.dk.

Seneste indlæg

Advokatsekretær søges!

Bedste arbejdsplads haves! Har du talent og interesse for juridisk sagsbehandling på højt niveau? Drømmer du om at udfolde dig

Læs mere »

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder fra Nørregaard Advokatfirma. Send os din e-mail.