Huskøb – få hjælp til din næste bolighandel

Står du overfor at skulle købe bolig?

Uanset, om du er

  • førstegangskøber
  • skal bygge nyt
  • skal ”downsize” fra hus til ejerlejlighed
  • overvejer forældrekøb eller omvendt forældrekøb
  • køber af andelsbolig
  • køber byggegrund

så er det en god idé at alliere dig med en erfaren boligrådgiver.

Hvad kan Nørregaard Advokatfirma hjælpe med?

Vi kan hjælpe dig med at gennemgå alle handlens dokumenter og således gennemgå ikke blot købsaftalens indhold, men tillige alle de relevante dokumenter, som bør være en del af enhver ejendomshandel.

Vi gennemgår alle dokumenterne med dig på en let og forståelig måde, så du får mulighed for at træffe dine beslutninger på det bedst muligt oplyste grundlag, ligesom vi hjælper med at optimere dit køb ved at stille rimelige og relevante krav om tilpassede vilkår mv. i forbindelse med handlen.

Med os vil du føle dig i gode hænder, og det er netop vores målsætning. Du skal både være tryg og oplyst om dine beslutninger.

Udover rådgivningen kan vi hjælpe med at få handlen gennemført, således du får ”dit navn på ejendommen” uden der risikeres noget i forbindelse med udvekslingen af de ganske store beløb, som typisk er i spil i en handel med fast ejendom.

Hvad skal du gøre for at få hjælp?

Vi er blot et opkald (88939500) eller en mail (post@ngaf.dk) væk, og vi reagerer altid hurtigt på din henvendelse.

Hvis du er lige ved at skrive under, så sørg blot for at få skrevet advokatforbehold (bør skrives ind i DE standardkøbsaftales pkt. 11) og oplys sælger eller ejendomsmægleren om vores kontaktdata, så kontakter vi dig, når vi får materialet fra sælger/ejendomsmægleren.

Der er lukket for kommentarer.